diumenge, 22 de setembre del 2013

Treballem amb el google drive

Per tal de practicar amb el google drive hem fet un petit treball en grup mitjançant aquesta eina.
Hem participat quatre persones de forma activa i cooperativa i el resultat es pot veure als enllaços següents.
Considero que el google drive ajuda molt a treballar en grup. Tots els membres tenen accés als arxius i els poden veure i modificar a la vegada.

Document:
Entre els quatre membres del grup hem creat el següent document sobre "Els llibres digitals a les aules". Treballar amb el google drive ens ha permès veure les modificacions dels altres i aportar la nostre informació, de manera que tots sabíem el que feien els altres i no teníem problemes amb que la informació es repetís.
 https://docs.google.com/a/blanquerna.url.edu/document/d/1MXDeBrENVO1GxSNbIhR6ZGC9k9ptdTtbGBiN0duCRag/edit?usp=sharing




Presentació:
Després de fer el document hem creat una presentació que podria ser utilitzada per explicar a classe el tema dels llibres digitals a les aules. Està formada per diferents diapositives que contenen taules, imatges i les explicacions sintètiques dels continguts més rellevants



Formulari:
Per últim hem elaborat un formulari de quatre preguntes sobre el mateix tema que el document i la presentació, amb l'objectiu de conèixer l'opinió i l'ús que se li dóna als llibres digitals a l'actualitat.
Al primer enllaç podreu veure uns grafics que mostren els percentages de respostes fetes al formulari i al segon una taula amb les respostes personals:
  1. https://docs.google.com/a/blanquerna.url.edu/forms/d/187zLym8l48uoCAG34Ea0czZLNMA85QkzJrgjs2ms2qk/viewanalytics
  2. https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Aq2qDibprup-dGxhdnhucjM1MmR5enNRYy02QzVNWmc&output=html 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada