dissabte, 16 de novembre del 2013

Setmana de reflexió i pràctica educativa

Aquesta ha estat una setmana especial, de dilluns a divendres hem fet diferents activitats que ens han aportat experiències i coneixements diversos que els podrem aplicar d'aquí uns anys quan a nosaltres ens toqui fer de mestres. A continuació posaré un recull de fotografies que m'han quedat com a record d'aquesta setmana. 

Dilluns
Vam gaudir de la conferència de Jaume Cela on ens va explicar la seva experiència com a mestre i després vam fer una caminada per Collserola.
Excursió a Collserola

Dimarts
Per la tarda vam fer una visita guiada pel MNAC (Museu d'Art de Catalunya). Vam conèixer com i amb quina intenció es preparen les visites guiades per infants. 

Façana del MNAC
Dimecres i Dijous
Vaig compartir aquests dos meravellosos dies amb els nens i nenes de P3 de l'escola Pia de Vilanova i la Geltrú. Va ser una experiència molt enriquidora ja que era la primera vegada que estava en un aula.

Calendari de la classe

Divendres
Primer vam gaudir tota la classe com infants amb el concert de Com sona? i per acabar la setmana vam assistir a una conferència sobre els usos de les pissarres digitals i els Ipad a l'aula.

Com sona?

Activitats amb el Ipad


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada