dilluns, 2 de desembre del 2013

Gaudim amb la música

Aquest divendres, dia 29, vaig anar a un concert de guitarra a l’escola de música de Sant Adrià del Besòs on jo vaig estudiar. En aquests concerts els músics que toquen són tots professors de l’escola i estan destinats als alumnes i als pares. S’anomenen concerts pedagògics, perquè pretenen sensibilitzar i educar amb la música. Tenen com a principal objectiu fer que els pares gaudeixin de la música juntament amb els seus fills i que els alumnes es sentin identificats amb el seu mestre i amb el instrument que toquen.
El concert d’aquest divendres tenia com a temàtica la música de Sud-America, i van tocar els dos mestres de guitarra de l’escola. Van interpretar amb diferents tipus de guitarres típiques d’aquesta zona i també van interactuar amb el públic fent-los cantar i moure en algunes de les cançons que tocaven.
Trobo que aquests concerts són molt enriquidors, permeten que els nens i nenes comparteixin una estona amb els seus pares, que coneguin nous instruments i diferents temàtiques musicals i que es relacionin amb els seus mestres i companys fora de l’aula. És una bona forma d’implicar a totes les persones properes als infants en el seu procés educatiu musical. 
                                                       Concert de guitarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada