divendres, 11 d’octubre del 2013

Ken Robison

A la classe de COED del dia 9 d'octubre vam veure el vídeo que posaré a continuació. En ell, Sir Ken Robison parla de l'educació i de la creativitat. Arriba a la conclusió que les escoles poden acabar amb la creativitat dels infants.



 Després de veure el vídeo, en petits grups, vam analitzar la forma del discurs i la figura del conferenciant. Per tal de comprovar si Sir Ken Robinson tenia les característiques necessàries per ser un bon comunicador vam observar la seva actitud, manera de parlar, la seva entonació, el seu físic i el contingut de la xerrada.
Vam concloure que Sir Ken Robinson utilitza, en tot moment, una velocitat adequada, fa pauses després de les rialles del públic perquè doni temps a que tornin a posar l'atenció en ell. La seva intensitat i entonació és variada i sempre manté una relació amb el que està dient. A través de la mirada i mitjançant recursos humorístics, és capaç de captar l'atenció del públic. Posa molts exemples a tot el que explica, aquest fet provoca que la comunicació sigui més propera i dinàmica. Mostra una gran seguretat en tot el que diu, s'aprecia que té uns profunds coneixements previs, i per tant això aporta credibilitat. El registre que utilitza és adequat respecte el missatge. Té un correcte aspecte físic tenint en consideració el mitjà i el missatge.
Totes aquestes característiques que vam trobar en Sir Ken Robinson, ens van demostrar que és un bon comunicador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada