dimarts, 1 d’octubre del 2013

Fem partitures

La música és un llenguatge universal que utilitzem per expressar-nos, es considera que vam utilitzar abans els sons musicals que el llenguatge verbal per comunicar-nos. Podem dir que és un art, l'art de combinar sons de la veu humana o d'instruments. No ens deixa indiferents, afecta molt, al nostre estat d'ànim, de vegades ens entristeix o ens alegra segons el tipus de música que escoltem o segons el que ens recordi. També ens serveix per relacionar-nos, ens socialitza, cohesiona grups i ens proporciona maneres de divertir-nos.

Laura Camarena (Treball de recerca 2012)

Avui a la classe de música hem après com funciona la pàgina web Noteflight. Aquest recurs permet escriure partitures de tot tipus, posar diferents veus i reproduir la peça creada indicant amb quins instruments vols que soni.
Considero que és una eina molt útil en el àmbit musical. Posa a l'abast de tothom la creació d'una partitura, encara que es tingui poc coneixement musical.
La música és molt important a l'etapa d'educació infantil. Estimula la intel·ligència emocional dels infants i el seu desenvolupament auditiu i cognitiu.
A continuació posaré l'enllaç d'aquest pàgina i a sota la partitura que jo he escrit. Si doneu al play podreu escoltar la peça de Frere Jacques.

http://www.noteflight.com/login
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada