diumenge, 27 d’octubre del 2013

TED

TED (Tecnologia, Entreteniment, Disseny) és una organització sense ànims de lucre dedicada a les "idees dignes de difondre" (Ideas worth spreading). És conegut com un congrés anual i les conferències que inclou tracten de temes ben diversos com les ciències, l'art i el disseny, la política, l'educació, la cultura, els negocis, la tecnologia, l'entreteniment...
Aquest és l'enllaç de la pàgina web on podreu trobar conferències de les TED de qualsevol temàtica:
http://www.ted.com/
Amb el professor de COED vam veure una conferència d'un congrés de la TED i he tingut la curiositat de mirar alguna conferència més. La que més m'ha agradat de les que he vist és la de la Rita Pierson que posaré a continuació.




La conferència tracta sobre la educació, Rita Pierson destaca que és molt important per aprendre estar amb relació amb altres persones. Aquestes persones t'ajuden a créixer compartint amb tu experiències. També parla de la importància de motivar als alumnes a seguir-se esforçant en tot moment, a tenir confiança en ells mateixos i en valorar-se i sentir-se valorats. Però sobretot destaca que l'educació sempre a d'anar plena d'il·lusió.
Mentre veia el vídeo m'he fixat en la forma d'expressar el seu missatge que tenia Rita Pierson i considero que és una bona comunicadora. És molt expressiva amb els seus gestos facials i de les mans saps si allò que està explicant és més o menys important. Constantment mira al públic, però no ha un lloc concret sinó que va desplaçant la mirada. La seva veu és segura, aquest fet fa que sigui creïble tot el que explica, a més en ocasions eleva el to per cridar l'atenció dels oients i per destacar que aquella frase és important. Posa exemples propers a ella del que està explicant, com l'experiència de la tasca docent de la seva mare, d'aquesta manera els espectadors entenen millor el que s'explica. Aquestes són algunes les principals característiques que he recollit de la conferència de la Rita Pierson i que considero que demostren que és una bona comunicadora.


Webgrafia: http://es.wikipedia.org/wiki/TED

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada